VÅR AFFÄRSIDÉ
|
VÄRDEKEDJA
|
VANLIGA FRÅGOR
OM OSS

VÅR AFFÄRSIDÈ

En attraktiv samarbetspartner till näringslivet genom att erbjuda mätbar exponering i responsmedier
En långsiktig leverantör av intäktsbringande aktiviteter för ideella organisationer och föreningar
En producent av kvalitativa och attraktiva förmånsprodukter för konsumentmarknaden

IDROTTRABATTENS VÄRDEKEDJA

Föreningar genererar intäkter via försäljning av Idrottsrabattens produkter. Näringslivet uppnår ökad respons samt positiv och långvarig profilering via exponering i Idrottsrabattens produkter.

Konsumenter gör ordentliga besparingar genom att använda de generösa erbjudanden och rabatter som återfinns i Idrottsrabattens produkter. Idrottsrabattens skapar via sina tjänster en ”win-win” situation. Alla involverade parter tjänar på att delta i projektet, enligt följande:
ju bättre verksamheter som erbjuder bra förmåner
ju flera häften säljer idrottsföreningarna, och desto mer pengar tjänar du
ju fler häften som säljs, desto högre respons får butikerna
ju fler kunder, desto högre omsättning, desto bättre resultat
" Det bästa med idrottsrabatten är att de är lättsålda tack vare alla bra erbjudanden. Våra spelare säljer häftet både höst och vår och har gjort de framgångsrikt under många år. Idrottsrabatten bidrar med mycket viktiga intäkter till föreningen.
Susanne Järksås, Marknad, IK Sävehof
VANLIGA FRÅGOR
VAR KAN MAN KÖPA IDROTTSRABATTEN?
Häftena säljs av ideella föreningar på de orter Idrottsrabatten finns. Genom att köpa via en förening går 50 % av intäkterna direkt till föreningslivet. Vet du inte någon förening som säljer hjälper vi gärna till att hänvisa. Det finns även fasta försäljningsställen. Du kan givetvis köpa direkt hos oss på vårt kontor. Betalning sker kontant eller med Swish. För öppettider kontakta oss på 031-742 55 55. Klicka här för att beställa mot faktura (porto- och hanteringsavgift tillkommer).
PÅ VILKA ORTER FINNS IDROTTSRABATTEN?
Våra produkter finns utspridda över 46 orter i Sverige fördelat på 13 häften, från Luleå i norr till Helsingborg i söder. Klicka här för att hitta ort/häfte som passar dig bäst.
KAN MAN ANVÄNDA EXEMPELVIS ETT LULEÅ-HÄFTE I GÖTEBORG
Ja, du kan använda ditt häfte på en annan ort där Idrottsrabatten finns upp till 10 gånger. Gå in och titta här för att se vilka aktörer som medverkar på den ort som du vill använda ditt häfte. Man kan endast använda erbjudandet hos de aktörer som är med på respektive ort och endast på de adresser som anges i häftet. Observera att detta inte går att använda i den mobila appen i dagläget, utan endast är en möjlighet för de med ett fysiskt häfte.
VAR KAN MAN ANVÄNDA ERBJUDANDENA OM EXEMPELVIS EN KEDJA DELTAR I HÄFTET?
Erbjudandet kan endast användas på de adresser som står angivna i samband med erbjudandet.
KAN MAN ANVÄNDA ERBJUDANDENA OM MAN RIVER UT DEM FRÅN HÄFTET?
Nej, häftet måste medtagas för att man skall kunna ta del av erbjudandena. Är det en kupong med streckad linje och sax får man däremot riva ut för att lämna kupongen i butiken.
GÄLLER ERBJUDANDENA PÅ REA?
Nej. Samtliga rabatter gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden om inget annat anges.
GÄLLER ERBJUDANDENA VID KÖP AV PRESENTKORT?
Nej. Däremot kan du nyttja rabatten när du betalar med ditt presentkort.
FÅR JAG LÅNA UT MITT HÄFTE TILL NÅGON ANNAN?
Ja, häftet är inte personligt utan kan användas av hela familjen.
HUR MARKNADSFÖRS ATT IDROTTSRABATTEN HAR SLÄPPTS?
Utöver föreningarnas egna marknadsföring bistår vi med att nå ut i olika medier. De vanligaste är tidningsannonser, trafikreklam och webbannonsering. Du kan alltid gå in på vår hemsida och se när häftet släpps på just din ort.
VAD INNEBÄR DET ATT FÖRSÄLJNINGEN ÄR RISKFRI FÖR FÖRENINGARNA?
Som återförsäljare av Idrottsrabatten har föreningarna full returrätt på eventuellt osålda häften, därmed finns ingen ekonomisk risk.
VAD INNEBÄR DET ANNONSERA I IDROTTSRABATTEN?
Som annonsör deltar man med ett attraktivt engångserbjudande för att locka kunder till sitt etablissemang. Läs mer under Annonsera eller kontakta oss så berättar vi mer.
Idrottsrabatten AB
Hulda Mellgrens Gata 11
421 32 Västra Frölunda
Tel: 031-742 55 55
E-post: info@idrottsrabatten.se